Projects and partners we worked for 2021: Topo-Immo

Vela Co-Pilot bereikte een overeenkomst met Pieter Muylaert over een deelname in het kapitaal van Topo-Immo en de oprichting van HubR. Pieter blijft als CEO verantwoordelijk voor het dagelijks management van beide bedrijven.

 

Met de komst van Vela Co-Pilot is Topo-Immo voorbereid om zijn sterke groei van de laatste jaren verder te zetten als leidinggevend regionaal kantoor. Dit partnership heeft als doel om met de know-how en expertise van Topo-Immo een platform uit te bouwen dat een groot netwerk van vastgoedexperten en kantoren zal ondersteunen.  Vela Co-Pilot en Topo-Immo zullen hun kennis samenbrengen om met HubR een performante digitale tool aan te bieden aan haar toekomstige aangesloten partners.

 

Topo-Immo heeft jarenlange ervaring als landmeter en vastgoedexpert. Vandaag zijn er reeds kantoren in Denderhoutem en Liedekerke.  Sinds de start werken Pieter en zijn sterk team met heel veel focus op het optimaliseren en digitaliseren van de customer journey.

Het leverde hen een grote voorsprong in klantentevredenheid en efficiëntie.  Topo-Immo staat vandaag voor ongeveer 600 transacties per jaar en kent een steile groei.

 

 

 

Pieter Muylaert, CEO en owner Topo-Immo by HubR

 

“Na de groei van de laatste jaren waren we klaar voor een volgende grote stap. Ik was op zoek naar een strategische partner voor de verdere ontwikkeling van mijn groeistrategie.

Ik heb dit gevonden in het team van Vela Co-Pilot, ik zag welke meerwaarde zij met hun specialisten op diverse gebieden kunnen bieden.  Met respect voor hetgeen werd opgebouwd en voor de waarden die we in ons hechte team hebben, zal Vela Co-Pilot ons helpen een sprong vooruit te maken in groei en professionalisme”

 

 

 

Olivier Lanckriet,  Vela Co-Pilot

 

“Bij Pieter hebben we alle kwaliteiten gevonden van een persoon, een team en een bedrijf die het platform klaar heeft om een sterke groei in te zetten. Ook de vastgoedmarkt is toe aan een grote slag richting veel meer digitalisatie en consolidatie.  Met de oprichting van HubR willen we Pieter en zijn team ondersteunen om voor landmeters, vastgoedmakelaars, bouwpromotoren, syndici en andere vastgoedexperten alle tools ter beschikking te stellen om hen de sterkte van hun relatie dichtbij de klant te laten combineren met de kracht van digitaal.  Ons team zal voor Pieter een ondersteunende rol spelen. Hij zal de piloot zijn van de schitterende journey, wij zijn de co-piloot.

 

Met de investering in Topo-Immo en de uitbouw van HubR gaat Vela Co-Pilot opnieuw voor de ondersteuning van een grote groep vakmensen.  Vela Co-Pilot ondersteunt reeds meer dan 1500 zelfstandigen in de electro, IT, keuken en sanitair markt onder de o.a. de merken Exellent, Expert en Selexion.  We zijn ervan overtuigd dat de eindklant van vandaag het beste van de vastgoedexperten ‘dichtbij’ gecombineerd wil zien met de voordelen van online.

 

 

www.topo-immo.be

 

Volgend project 2019 : Selexion
Samen ondernemers families sterker maken