Waarom Vela?

Groei en ambitie omzetten in waarde.

De reden om voor een samenwerking met VELA te kiezen is uiteraard niet alleen de prijs maar evenzeer de nauwe samenwerking met het team en de honger om samen die volgende kwantumsprong te nemen!

Door de instap in uw bedrijf realiseren we de realisatie van een groot stuk vermogen binnen het familiaal patrimonium. Door de implementatie van een duidelijke strategie, door onze inzet en door de ondersteuning door ons team van specialisten wordt het bedrijf ondertussen meer waard. 

Door de implementatie van een duidelijke strategie wordt het bedrijf ondertussen meer waard. Olivier Lanckriet

Bewezen Resultaten

VELA Co-Pilot – fund is gebaseerd op het bewezen trackrecords , de ervaringen en successen van Olivier Lanckriet, Agnes Souvagie, Leen Lefevre en Tom Vandenbussche. Samen maakten we meer dan 12 bedrijven groter, beter en waardevoller.

Gedeeld belang

VELA ambieert een partnership met een entrepreneur bij wie het ondernemen in de genen zit en die dezelfde waarden als VELA onderschrijft en uitdraagt in zijn hele bedrijfsvoeren.
Een gelijke verdeling van de aandelen staat garant voor perfect gelijklopende belangen.

Klankbord

VELA, als actieve partner, handelt in functie van een gedeelde, duidelijke en krachtige langetermijnvisie. Deze is onderbouwd door waarden die toegepast worden in elke stap
en bij elke activiteit. Ze geeft aan waar de ondernemer met zijn bedrijf naartoe wil en welke trends belangrijk zijn voor de onderneming.
Als actief lid van de raad van bestuur krijgt het management eveneens toegang tot een team van industriële en financiële specialisten en adviseurs die optreden als onafhankelijk
klankbord.

Professioneel team

VELA Co-Pilot heeft een sterk team van specialisten in verschillende domeinen. Door een samenwerking met VELA heeft U toegang tot dit netwerk.

Verder lezen Contact
Samen ondernemers families sterker maken