Wie zijn we?

Ons DNA

VELA handelt steeds vanuit de praktijk. Iedereen binnen VELA heeft het entrepreneurship in zijn bloed. Iedereen heeft mee bedrijven gemaakt, gekocht, verkocht,  geleid en kan dus spreken vanuit zijn eigen ervaringen.

Durven Met twee durf je meer dan alleen, you’ll never walk alone anymore

VELA helpt en ondersteunt u bij uw toekomstplannen om een champion onderneming uit te bouwen en het bedrijf door middel van een ijzersterk groeiplan en interessante investeringen versneld te laten groeien.

We zijn uw professioneel klankbord waar geen enkel onderwerp taboe is. VELA houdt van uitdagingen. We durven, nemen concrete stappen maar varen nooit blind! Elke stap moet op voorhand stevig onderbouwd worden aan de hand van een heldere strategie.

Doen Vela als Co-Pilot laat de ondernemer doen waarin hij goed is, ondernemen in zijn bedrijf!

VELA gaat een constructieve open dialoog aan met de eigenaars van het bedrijf dat hierbij een ruime bewegingsvrijheid krijgt en zijn verantwoordelijkheid behoudt. Een klankbord van gelijken.
Een objectief tegenwicht voor de meer emotionele stem die weergalmt doorheen het bedrijf.

VELA Co-Pilot Fund zorgt voor een kritische visie in het bedrijf.

Het team reserveert voldoende tijd om concreet te helpen bij de implementatie van de strategie. Het gaat om daadwerkelijke begeleiding, zowel commercieel, juridisch als financiële ondersteuning, in een duidelijke rolverdeling.

Verder lezen Shared Values
Samen ondernemers families sterker maken